به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، ضرغامي رئيس سازمان صدا و سيما پيش از خطبه هاي نماز جمعه اين هفته تهران با بيان اين مطلب به تشريح ديدگاه هاي فرهنگي شهيد مطهري پرداخت و گفت: شهيد مطهري نيازهاي زمان خود را شناخت و سعي كرد اين نيازهاي فرهنگي را با استدلال هاي قوي و به روز جواب دهد.
وي با اشاره به اهميت فعاليت هاي فرهنگي در جامعه، اظهار داشت: نمي شود در يك نقطه آب و بهداشت براي اهالي فراهم كرد، ولي كالاي فرهنگي مناسبي را در اختيار مردم آن قرار نداد.
وي با بيان اين كه در حال حاضر جنگ رسانه اي در جهان حاكم است، افزود: اگر شهيد مطهري بين ما بود در ابتدا به جوانان توصيه مي كرد كه كتاب "بحر نوبت" وي را بخوانند و پايه هاي فرهنگي خود را مستحكم كنند. جوانان ما بايد در ابتدا پايه هاي فرهنگي خود را مستحكم كنند و بعد از آن از ديگر امكانات فرهنگي مانند ماهواره و اينترنت استفاده كنند؛ به نحوي كه در استفاده از اين تكنولوژي ها، خودباوري خود را حفظ كنند.
ضرغامي گفت: ما بايد ظرفيت ها و آستانه تحمل خود را افزايش دهيم تا بسياري از انديشمندان بتوانند به راحتي نظراتشان را مطرح كنند. بسياري از شبهاتي را كه در حال حاضر دانشجويان با آن روبه رو هستند، مي توان در يك فضاي سالم پاسخ داد، به نحوي كه دچار آفت نشويم.
رئيس سازمان صدا و سيما، با بيان اينكه در حال حاضر فضا به نحوي نيست كه صاحبان نظر و انديشه با آرامش خاطر و ظرفيت هايي كه دارند ديدگاه ها و نظرات خود را مطرح كنند، گفت: مشاهده مي كنيم وقتي صاحب نظري انديشه خود را مطرح مي كند رسانه ها كل انديشه و نظريه را ناديده مي گيرند و يك تيتر جنجالي براي آن انتخاب مي كنند و در پشت اين تيتر جنجالي، در جامعه به اين انديشمند انگ چپ و راست بودن را مي زنند كه اين فضا باعث شده از نظر فرهنگي دچار مشكل شويم.
وي با بيان اينكه تمامي رسانه ها به ويژه رسانه ملي در ارتباط با گسترش فرهنگ اصيل ايراني و اسلامي نقش بسيار مهمي دارند و بايد ظرفيت هاي اجتماعي را گسترش دهند، به رابطه شهيد مطهري با جوانان اشاره كرد و گفت: بعضا مشاهده مي كنيم بزرگترها سعي نمي كنند با جوانان شان ارتباط برقرار كنند در صورتي كه با همدلي و همكاري مي توان خلا به وجود آمده را برطرف و به سمت فضاي مناسب حركت كرد.
نظر شما